O nama

Pro-fleks d.o.o.

Firma Pro-fleks d.o.o. je osnovana 2003. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Naša osnovna djelatnost po osnivanju je bila prodaja opreme za kupaone na veliko i malo u saradnji sa Austrijskom firmom Sanotechnik. Drugi smjer naseg poslovanja su bili rezni i brusni alati za kamen i metal, koji su nas uveli u posao sa jednom od vodećih evropskih firmi pričvrsne tehnike i alata Berner. Sada u svom programu imamo u ponudi preko 70.000 artikala od firme Berner iz oblasti građevine, pričvrsne tehnike, alata, zaštite na radu, automotiv i radione. U saradnji sa firmom Berner poslujemo kao glavni distributer za Bosansko-Hercegovačko tržište. Naš primarni moto je „evropski kvalitet uklopiti u cijene našeg tržišta“ – ako nam je kupac zadovoljan, onda smo i mi.

Berner

Marka Berner zalaže se za pouzdanost, sigurnost, partnerstvo i individualne savjete više od 60 godina. Berner sebe vidi kao inovativnog i kompetentnog partnera koji aktivno reaguje na razvoj kupaca i tržišta i nudi prilagođena rješenja i usluge. Ime Berner i ubuduće će zastupati ove vrijednosti.

Kao kompanija koja posluje širom Evrope, Berner ima dugogodišnje iskustvo i stručnost u industriji. Direktni prodavač razumije svoje kupce i nije samo dobavljač, već partner koji je uvijek na raspolaganju za pružanje podrške i savjeta.